ODPORÚČANIA

Funguje domáce bielenie zubov? 

Led Whitening Kit

Aj ty sa určite chceš pýšiť žiarivým úsmevom. Každý si na to zvolí svoju preferovanú metódu. Prečo však zvoliť profesionálnu sadu namiesto zaručených receptov? Bielenie zubov je proces, ktorý zosvetľuje farbu zubov. V rámci domácich sád na bielenie zubov sa môžeš stretnúť s bieliacimi pásikmi, gélmi, pastami alebo LED svetlom. Bielenie sa vykonáva buď fyzickým odstránením škvŕn, alebo chemickou reakciou, ktorá zosvetľuje farbu zubov. LED svetlá sú vysoko účinné a v porovnaní s inými svetelnými zdrojmi vydržia veľmi dlho. 

Prečo nepoužívať klasické domáce metódy?

Je možné trvalé poškodenie zubnej skloviny a zvýšená citlivosť zubov. Zuby budú mať zníženú odolnosť voči zubným kazom. Navyše bieliaci efekt je minimálny a pigment z jedla sa v poškodenej sklovine usadzuje ešte viac.

Ako LED svetlo vybieli zuby?

Technológia LED whitening kit spočíva v modrých lúčoch, ktoré reagujú s profesionálnym bieliacim gélom. Ten obsahuje PAP formulu, ktorá funguje na oxidačnej báze bielenia škvŕn, a taktiež dusičnan draselný, ktorý je vhodný pre ľudí s citlivými zubnými krčkami a ďasnami. 

Led Whitening Kit

Sú svetlá na bielenie zubov bezpečné?

LED bielenie zubov bolo vyvinuté tak, aby bolo bezpečné pre domáce použitie. Súčasný výskum ukazuje, že bielenie zubov LED svetlom je bezpečné a účinné, keď sa používatelia riadia protokolmi výrobcu. Produkt nespôsobuje bolesť ani nepoškodzuje zubnú sklovinu. 

Led Whitening Kit

S čím ti môže Led Whitening Kit pomôcť okrem bielenia zubov?

LED náustok poskytuje hneď niekoľko druhov podsvietenia. Okrem modrého svetla pre bielenie zubov, má aj červené pre zmiernenie ich citlivosti, či fialové pre sterilizovanie ústnej dutiny a zbavenie zápachu. 

Dopraj si profesionálne bielenie zubov kdekoľvek a kedykoľvek s DayNight Led Whitening Kit.

Podobné príspevky