ODPORÚČANIA

Kedy je potrebná pauza od bielenia zubov?

biela diéta

Rovnako ako potrebujú naše vlasy pauzu od farbenia, potrebujú aj naše zuby pauzu od bielenia. Aj napriek tomu, že sú naše produkty šetrné k tvojim ďasnám a zubnej sklovine. 🦷✨Pre krásny biely úsmev odporúčame dodržiavať zásady, vďaka ktorým získaš dokonalý výsledok. ✔️ Pauza od bielenia = zdravý úsmev.

Prečo je dôležitá pauza od bielenia zubov? 

Produkty Day&Night obsahuju prírodné enzýmy bez použitia SLS a PEG formuly. Sú šetrné k tvojmu chrupu a nepoškodzujú zubnú sklovinu. Avšak niektorí ľudia sú senzitívnejší a môžu pociťovať po bielení zvýšenú citlivosť. Preto by mali dávať väčší pozor a po mesačnej kúre prestať na chvíľu používať bieliace produkty.⚡️🦷 Nemusíš sa báť zuby budeš mať naďalej žiarivo biele, ak budeš dodržiavať tieto zásady.

Tipy a triky čo robiť počas pauzy od bielenia zubov ⏸🤍

Či už používaš naše bieliace pasty a sonickú kefku každý deň, alebo občas náš LED Whitening Kit, môžeš si robiť pravidelné prestávky od bielenia. Čo robiť, aby tvoje zuby boli naďalej krásne a žiarivé?

Dodržuj bielu diétu

Tento názov môže byť mätúci, ale neboj sa doslova ju dodržiavať nemusíš. Avšak keď chceš dosiahnuť 100 % výsledok, tak je potrebné zachovať zásady, vďaka ktorým si udržíš krásny úsmev. 😁 Sú potraviny, ktoré ti zanechajú škvrny na zuboch. Je dôležité obmedziť nadmerné pitie kávy, červeného vína a vyhnúť sa veľkému množstvu sladkostí. 🍡 Okrem toho je dôležité obmedziť aj fajčenie.

biela dieta

Použi našu Queen pastu ako prevenciu proti zubnému kazu 🦷🤕

Zamiluješ si ju aj ty. 💖 Príchuť mentolu a jahody ťa poteší, budeš si zuby umývať s ešte väčšou radosťou. V zložení nájdeš dusičnan draselný, ktorý je skvelým pomocníkom pre citlivé ďasná a kŕčky. Prírodný fluorid sodný je vhodný na prevenciu proti zubnému kazu, viac si môžeš prečítať aj v článku prečo je fluorid v zubnej paste dôležitý. Pridaj si k tomu aj štýlovú Queen kefku a cíť sa výnimočne. Zubná kefka má mäkké vlákna, ktoré sú šetrné k ďasnám a účinne odstraňujú povlak. Malá hlavica vyčistí zuby dôkladne a so zaoblenou rúčkou sa výborne pracuje. 

queen pasta

Zdravé zuby sú to najdôležitejšie, takže ak pocituješ akékoľvek bolesti počas bielania, tak navštív stomatológa. Mierna a zvýšená citlivosť pri bielení je normálna ale je fajn si občas dať pauzu. 

Ako často si robíš prestávky od bielenia zubov nám môžeš napísať na naše sociálne siete. Queen zubné pasty sú skvelou voľbou na ochranu úsmevu a biela diéta ti pomôže udržať si krásny žiarivý chrup. Tak poď na túto cestu s nami. 🥰

Podobné príspevky