ODPORÚČANIA

Podľa čoho si vybrať zubnú pastu?

Pristihla si sa niekedy pri tom, že hľadíš na všetky farebné škatuľky zubných pást v obchode a premýšľaš, ktorá z nich je pre teba tá najlepšia? Tu je niekoľko tipov, ktoré ti pomôžu vybrať si tú správnu zubnú pastu.

Ako si vybrať zubnú pastu?

Keď hľadáš zubnú pastu, zistíš, že každá uvádza rôzne tvrdenia o ochrane dutín, zápale ďasien, plaku, citlivosti, zubnom kameni, bielení a osviežení dychu. Pre najlepšiu ochranu nájdi zubnú pastu s fluoridom. Jeho obsah v zubnej paste má podstatný význam v prevencii vzniku zubných kazov.

Naozaj fungujú bieliace zubné pasty?

Bieliace zubné pasty fungujú. Väčšina z tých, ktoré to uvádzajú, však nemajú dostatok bieliacich zložiek na dlhodobý efekt. Ak hľadáš produkt na domáce profesionálne bielenie, tak odporúčame LED whitening kit.

daynight zubna pasta

Mám po čistení hneď vypľúvať zubnú pastu?

V prípade akejkoľvek zubnej pasty by si si po čistení nemala opláchnuť zuby. Zložky sa tak plne vstrebú do zubov aj ďasien. Je bežné, že si pastu chceme opláchnuť. Minimalizujeme tým však výhody, pretože zmývame fluorid, ktorý pomáha remineralizovať zuby a zníži ich citlivosť. Taktiež je dobrou radou nejesť a nepiť 30 minút po čistení zubov. 

Môže zubná pasta skutočne obnoviť sklovinu?

ÁNO! Je to možné, závisí však na stave tvojich zubov. Pokiaľ ide o zubnú pastu s fluoridom, zubná pasta pomôže obnoviť sklovinu, ktorá sa ešte nerozpadla.

Prečo je pasta Queen dobrou voľbou?

Okrem nenahraditeľnej jahodovo-mätovej chuti je zubná pasta Queen od DayNight tou správnou voľbou pri výbere zubnej pasty. Neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie ako SLS alebo PEG. Taktiež nebola testovaná na zvieratách! Okrem spomínaného fluoridu obsahuje aj dusičnan draselný, ktorý je vhodný pre citlivé zubné krčky a ďasná.

queen zubna pasta

Pamätaj, že spolu s používaním zubnej nite je používanie dobrej zubnej pasty nevyhnutnou súčasťou tvojej každodennej starostlivosti o zuby. Nie je to len o kefke, takže vyberaj poctivo a nezabudni nás sledovať na sociálnych sieťach @daynightskcz

Podobné príspevky