ODPORÚČANIA

Vyššia produktivita pri práci z domu vďaka ústnej hygiene

homeoffice daynight

Práca z domu sa môže líšiť od toho, na čo si zvyknutá, ale existujú určité výhody. Nikam nedochádzaš. Máš tým pádom viac času na to, aby si zvýšila produktivitu a sústredila sa viac na zdravie ústnej dutiny. Môžeš napríklad používať zubnú niť rovno počas čítania e-mailov. Prečítaj si viac tipov a venuj viac času ústnej hygiene a svojmu úsmevu.

1. Venuj viac pozornosti rutine a ústnej hygiene

S blížiacim sa novým rokom prichádza nová príležitosť, ako zamávať svojej starej rutine a privítať tú novú. Urob si zo svojej kúpeľne vlastnú oázu a budeš sa hneď cítiť lepšie. Stačí si zaobstarať nové doplnky ako držiak na zubnú kefku, organizér na toaletné potreby, či nové osušky a svetlá. Odštartuj nový rok so #selfcare.

2. Investuj do nových produktov ústnej hygieny

Ak chceš naštartovať svoj nový a vylepšený ranný rituál, investuj do nových produktov. Porozmýšľaj o novej zubnej kefke, či inom type pasty, ktoré ti poskytnú tú najlepšiu starostlivosť. Investícia do nových a vylepšených produktov ti pomôže udržať zdravé zuby a svieži vzhľad. Teraz, keď už nemusíš nikam dochádzať, môžeš si užiť pár minút navyše a rozmaznávať seba aj svoj úsmev.

3. Domáca kancelária má svoje výhody

Vo tvojej kancelárii môžeš mať na blízku všetky svoje obľúbené zdravé veci. Na jednej strane môžeš mať zdravé maškrty a na druhej zubnú niť. Hlavne maj po ruke naozaj zdravé potraviny a čistú vodu, aby si tajne nesiahala po zásobach sladkostí. Lekári odporúčajú čistenie medzi zubami každý deň. Používanie zubnej nite ti pomôže zabrániť, aby častice jedla a baktérie uviazli medzi zubami a ďasnami. Teraz ťa pri tom navyše nikto nevidí.queen zubna pasta

4. Dopraj si viac spánku

Nedostatok spánku je spojený so zlým zdravím ústnej dutiny. Navyše ním dobíjame energiu. Spánok nás tiež ubráni pred infekciami, zápalmi, aby nás imunitný systém fungoval čo najlepšie. Aby si sa lepšie vyspala, odporúčame ti vybudovať si zdravú rutinu pred spaním. Ako na to? Dočítaš sa to v našom článku.

5. Zostaň doma zdravá vďaka fyzickej aktivite.

Pohyb vplýva pozitívne na duševné aj fyzické zdravie. Telefonuj popri ľahkej prechádzke, zabehaj si v čase obeda alebo si doma zacvič s pomocou fitness videa.

Prekvapí ťa aký veľký vplyv majú tieto malé zmeny na tvoju pohodu. Využi čas, ktorý si doma pomocou týchto produktívnych tipov. A ak chceš vedieť viac o zdravej ústnej hygiene, tak si nás followni na Instagrame. Spoločne si pomôžeme ku krásnemu úsmevu.  

Podobné príspevky