ODPORÚČANIA

Prečo ti odporúčame sonickú zubnú kefku?

sonicka kefka

Používaš rôzne technológie na uľahčenie života? Aj z obyčajnej zubnej kefky môžeš mať lepší deň. Tvoja ranná a večerná rutina dostane iné rozmery.

Manuálna zubná kefka ti s dobrými návykmi na čistenie zuby ľahko vyčistí. Sonická zubná kefka ponúka však oveľa viac výhod a funkcií.

Čo je to elektrická zubná kefka?

Klasické elektrické zubné kefky majú malé kruhové hlavy a rotačnú funkciu. Elektrické zubné kefky majú vibračné hlavice, ktoré posúvajú štetiny vysokou rýchlosťou zo strany na stranu.

sonicka kefka

Čistenie zubov zubnou kefkou s akustickými schopnosťami má tú výhodu, že zuby čistíš dvoma odlišnými metódami. Okrem bežného čistenia zubov (ako všetky zubné kefky) vykonáva aj sekundárne čistiace činnosti, ktoré pomáhajú narušiť zubný povlak mimo miesta, kde špičky štetín priamo zasahujú. Vysokorýchlostný pohyb kefy vytváraný kefkou má túto sekundárnu akciu.

Sonická zubná kefka od Day Night efektívne odstraňuje zubný povlak a nečistoty aj v ťažko dostupných medzizubných priestoroch. Jemné štetinky zubnej hlavice v kombinácii s 9800 vibračnými kmitmi za minútu sú 7x efektívnejšie ako bežná zubná kefka. Vďaka LED svetlu dosiahneš výrazne lepšie výsledky bielenia zubov. Kefka funguje na AA batériu, ktorá je súčasťou balenia.

Čo hovorí veda?

Podľa najnovších britských vedeckých štúdií sonické kefky prekonávajú manuálne kefky, čo podporila metaštúdia z roku 2017.

Presvedčili sme ťa? Ak áno, nezabudni v košíku využiť zľavový kód SHINE na ešte lepšiu cenu tvojej novej sonickej kefky.

Podobné príspevky